БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Friends Обор за понита 41696

Марка
LEGO
SKU
154919
19,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Изненадайте малки любители на животните със забавление от LEGO® Friends с „Обор за понита (41696)“. Този цветен комплект помага на деца на възраст 4+ да се научат как да строят, докато си представят, че играят с Mia и Daniel във фермата и се грижат за понито. Стимулиране на строителното забавление Комплектите LEGO 4+ се предлагат с интелигентни функции, които осигуряват бързо и забавно конструиране. Те се предоставят с полезна начална тухличка – здрава основа, върху която децата изграждат своя стабилен комплект за игра. Освен ясни инструкции на хартия, този комплект включва и интерактивно цифрово ръководство, което позволява на децата да мащабират, завъртат и визуализират своя модел, докато строят. То се намира в безплатното приложение на LEGO с инструкции за построяване (за смартфони и таблети). Изследване на света чрез игри Подаръците LEGO Friends за деца се предоставят с подходящи герои, които стимулират ролевата игра с въображение, докато децата разиграват събития от реалния живот с ежедневни герои.

Подходящ за деца над 4 години.

Брой части: 60 бр.

Характеристики
Серия LEGO Friends
Възраст Над 4 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.