БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Friends Морска спасителна лодка 41734

Марка
LEGO
SKU
170706
178,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Децата, които се интересуват от природата, могат да научат за живота в океана с детайлния строителен комплект LEGO® Friends Морска спасителна лодка за възраст над 7 години. Комплектът се предлага с катамаран за конструиране, който играе ролята и на лаборатория, плюс малка подводница. Децата могат да разиграват истории за спасяване на морето, докато обръщат лодката да застане върху боклука, за да могат да го хванат в мрежите на лодката и да е готов за рециклиране. Нова и Алия не смятаха, че имат много общо помежду си, но стават все по-близки, докато се справят с тази съвместна мисия. Стимулиране на забавлението Децата могат да се насладят на лесно и интуитивно строително приключение с приложението LEGO Builder. Тук те могат да мащабират и завъртат 3D модели, да записват комплекти и да проследяват напредъка си. Комплектът може да се комбинира с комплекти LEGO Friends 41736 и 41752 за още повече приключения за спасяване на океана (комплектите се продават отделно). Хартлейк Сити от следващо поколение Вдъхновете децата да развиват увлеченията си, докато изследват новия свят на LEGO® Friends с неговите разнообразни герои.

Подходящ за деца  над 7  години.

Брой части:717

Характеристики
Серия LEGO Friends
Възраст Над 7 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.