БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO FRIENDS Молът в Хартлейк Сити 42604

Марка
LEGO
SKU
178313
269,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Разпалете игра на пазаруване с въображение с комплекта за игра LEGO® Friends Молът в Хартлейк Сити (42604) за деца над 8 години. Играчката за деца се предлага със 7 герои, които вдъхновяват творческата ролева игра и подпомагат развитието на социалните умения на децата. Има много неща за откриване, докато децата сглобяват 3-те етажа на мола с магазини за козметични продукти, играчки, видеоигри, цветя и туристически принадлежности. И построяването е само началото! Строителният комплект е изпълнен с функции, които стимулират истории за приятелство, докато децата помагат на героите да изследват магазините и да избират любимите си неща. Играчката включва детайли от мол от реалния живот, за да зарадва малките клиенти, като ресторант за нудълс, павилион за сладолед, банкомат, водопад и езерце. Децата могат да завъртят копчето, за да управляват ескалаторите и да придвижват героите между етажите. Екстериорът на търговския център ще изглежда страхотно във всяка детска спалня. Завъртете го, за да разкриете детайлите на интериора с лесен достъп, така че децата да могат да се насладят на играта с творението си.

Подходящ за деца над 8  години.

Брой части: 1237 бр.

Характеристики
Серия LEGO Friends
Възраст Над 7 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.