БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO FRIENDS Мобилна пекарна 42606

Марка
LEGO
SKU
178315
19,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Вдъхновете творческата игра с комплекта за игра LEGO® Friends Мобилна пекарна (42606) за момичета и момчета над 6 години. Децата, които обичат ролевата игра, могат да разиграват историята, в която Алия посещава количката на пекарната с кученцето си Айра. Комплектът включва 2 миникукли, куче, количка, талисман на пекарната и аксесоари. Аксесоарите в комплекта за игра с храна за деца позволяват на малките да създават собствени истории, докато помагат на Жул да обслужва клиенти от малкото превозно средство. Аксесоарите включват кроасан, 2 макарона, бисквитки, контейнер за бисквити, кафе машина, чаша за кафе, горещ шоколад и чаша чай, плюс монета и книга за Алия и кокал за Айра. Открийте още идеи за подаръци за деца, които обичат играчки за готвене, във вселената на LEGO Friends, където има много възможности за разказване на истории, докато децата разиграват приключения от реалния живот. Комплектът се предоставя с приложението LEGO Builder за едно лесно и интуитивно строително приключение. С него децата могат да мащабират и завъртат модели в 3D, да записват комплекти и да проследяват напредъка.

 
Подходящ за деца над 6 години.

Брой части: 125 бр.

Характеристики
Серия LEGO Friends
Възраст Над 6 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.