БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO FRIENDS Мъничък магазин за аксесоари 42608

Марка
LEGO
SKU
178317
19,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Изненадайте креативни деца с играчката за построяване LEGO® Friends Мъничък магазин за аксесоари (42608) за момичета и момчета над 6 години. Децата, които обичат магазините за аксесоари за разкрасяване, с удоволствие ще помагат на Пейсли и Канди да напазаруват нова чантичка и аксесоари за коса. Децата могат да разиграват историята, в която героите използват огледалото, за да проверят новия си външен вид, след което плащат със своите смартфони на касата за самообслужване. Комплектът за игра е забавен подарък за момичета и момчета над 6 години. Комплектът се доставя с миникукли на Пейсли и Канди от LEGO Friends, така че играта може да започне веднага. Забавните аксесоари включват 2 чантички за кръста, които героите да носят. Открийте гама от ролеви играчки за деца във вселената на LEGO Friends, където малките строители могат да се наслаждават на творческа игра и да разиграват приключения от реалния живот. Малкият комплект LEGO се предоставя с приложението LEGO Builder за едно лесно и интуитивно строително приключение. С него децата могат да мащабират и завъртат модели в 3D, да записват комплекти и да проследяват напредъка.

Подходящ за деца над 6 години.

Брой части: 129 бр.

Характеристики
Серия LEGO Friends
Възраст Над 6 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.