БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Friends Малка мобилна къща 41735

Марка
LEGO
SKU
163010
139,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Творческите приключения са лесни за построяване с комплекта LEGO® Friends Малка мобилна къща (41735) за деца над 7 години. Колата тегли малката къща и има места за 3-те миникукли. Къщата се отваря, за да разкрие банята, кухнята и спалните, и се предоставя с аксесоари – включително лагерен огън – за да могат децата да разиграват собствени истории за къмпинг. Децата с удоволствие ще опознават героите и техните хобита. Лео е донесъл домашно приготвени закуски, а Лиан няма търпение да нарисува домашните любимци на всички в красивата гора. Пейсли е довела зайчето си на пътуването и очаква с нетърпение да напише текстове на песни във вдъхновяващата обстановка. Нов начин за конструиране Приложението LEGO Builder ръководи малките деца в интуитивно строително приключение, като позволява мащабиране и завъртане в 3D на моделите, записване на комплекти и проследяване на напредъка. Добре дошли в Хартлейк Сити от следващо поколение Децата могат да се сприятеляват, да откриват вълнуващи места и да разиграват реалистични приключения във вселената на LEGO Friends.

Подходящ за деца над 7 години.

Брой части: 785 бр.

Характеристики
Серия LEGO Friends
Възраст Над 7 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.