БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO FRIENDS Магазин за ретро мода 42614

Марка
LEGO
SKU
178321
85,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Вдъхновете малките строители да мислят за планетата, докато се забавляват с мода, с играчката за социално и емоционално развитие. Играчката за пазаруване LEGO® Friends Магазин за ретро мода (42614) за момичета и момчета на възраст 6+ включва 3-ма герои от LEGO Friends, фигура на котка и аксесоари. Играчката за деца позволява на креативни момичета и момчета да разказват историята на Оли, Лиан и Джордан, които обичат да правят нови тоалети от стари дрехи. Децата могат да помогнат на героите да изперат и рециклират дарени дрехи в работилницата. Има пробна, където приятелите могат да пробват тоалети, плюс много дрехи, които миникуклите могат да носят, включително шапки, панталони, чифт обувки и раници. Аксесоарите включват още препарат за пране, ролетка, спрей с боя и касов апарат. Открийте още строителни комплекти за деца в гамата LEGO Friends, където има много възможности за развиване на социални и емоционални умения чрез ролева игра.

 
Подходящ за деца над 6 години.

Брой части: 409 бр.

Характеристики
Серия LEGO Friends
Възраст Над 6 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.