БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Friends Магазин за палачинки 41753

Марка
LEGO
SKU
170716
Ном. №
21,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Креативните деца на възраст над 6 години могат да се забавляват с ролеви игри с играчката за построяване LEGO® Friends Магазин за палачинки (41753). Гледайте как децата се сприятеляват с героите Луна и Пейсли. Авантюристичната Луна и срамежливата Пейсли винаги изваждат най-доброто една от друга, докато се забавляват много. Магазинът за палачинки се предлага с печка, заливки за палачинките и миксер, който се върти, така че децата да могат да си представят, че приготвят вкусните лакомства. Има и малък касов апарат плюс маса и карта с меню за разиграване на истории с клиенти. Децата с радост ще забележат заека, който се крие под храста. Стимулиране на забавлението Децата могат да се наслаждават на лесно и интуитивно строително приключение с приложението LEGO Builder. С него те могат да мащабират и завъртат 3D моделите, да записват комплекти и да проследяват напредъка си. Добре дошли в Хартлейк Сити от следващо поколение Децата могат да се сприятеляват, да откриват вълнуващи места и да разиграват реалистични приключения във вселената на LEGO Friends.

Подходящ за деца  над 6 години.

Брой части:157

Характеристики
Серия LEGO Friends
Възраст Над 6 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.