БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Friends Лагера за диви животни на Mia 41717

Марка
LEGO
SKU
154922
109,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Разширете кръгозора на децата за света с „Лагера за диви животни на Mia (41717)“, където малките строители на възраст 7+ си представят, че се грижат за ранени животни. Децата се присъединяват към Mia от LEGO® Friends на мечтания от нея стаж в спасителен център за животни. Творчески подарък за деца с въображение По радиостанцията идва обаждане, че е ранена зебра, така че приятелите ѝ се притичват на помощ. Обратно в центъра, децата помагат на доктора да използва медицинския си комплект, за да прегледа животното и да го сканира за наранявания. Този творчески комплект е страхотен подарък за рожден ден за деца, които обичат диви животни от сафари, тъй като се предлага с фигури на зебра, скорпион и жираф. Има и 3 миникукли, с които могат да се разиграват различни дейности и които се грижат за животните. Вълнуваща игра, интерактивно конструиране Комплектът включва както ръководство с картинки, така и интерактивни инструкции за построяване в цифров вид. Налично в безплатното приложение на LEGO® с инструкции за построяване, ръководството в цифров вид се предоставя с удивителни инструменти за мащабиране и завъртане, с които децата могат да визуализират моделите от всички ъгли, докато строят.

Подходящ за деца над 7 години.

Брой части: 430 бр.

Характеристики
Серия LEGO Friends
Възраст Над 7 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.