БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Friends Космическата академия на Olivia 41713

Марка
LEGO
SKU
158552
159,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Изпратете любовта към космоса на начинаещите астронавти в стратосферата с „Космическата академия на Olivia“ (41713). Деца на възраст 8+ се присъединяват към героите от LEGO Friends, за да тренират за космически приключения. Комплектът е пълен с автентични функции – от ускорителите на космическата совалка до симулатора на виртуална реалност. Извън играта има още по-забавно обучение – всички изображения в академията са научно правилни и бялата дъска в класната стая съдържа реални уравнения за космически полети. Образователна играчка за любопитни деца Децата, които са запалени по играчките космически кораб, ще харесат този модел на космическа совалка от LEGO. Товарният отсек се отваря чрез врати с панти, съвсем като истински, а към роботизираната ръка се прикрепят миникукли, за да изследват космоса. Връщайки се на Земята, децата ще открият телескоп, многоосен тренажор, команден център и космическа галерия с модел на орбитите на Слънцето, Земята и Луната. Пренесете конструирането в друго измерение Тази научна играчка се предоставя с инструкции от дигиталната ера. Интерактивното ръководство позволява на децата да мащабират, завъртат и визуализират модела си в 3D, докато строят.

Подходящ за деца над 8 години.

Брой части: 757бр.

Характеристики
Серия LEGO Friends
Възраст Над 8 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.