БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO FRIENDS Космическа база и ракета на Марс 42605

Марка
LEGO
SKU
178314
189,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Вдъхновете малките изследователи да научат за космоса с играчката LEGO® Friends Космическа база и ракета на Марс (42605) за момичета и момчета на възраст над 8 години. Строителният комплект включва 3 миникукли и фигура на котка, плюс ракета, изследователски марсоход, модулна изследователска база и научни аксесоари. Строителният комплект за деца е забавен подарък за рожден ден за малки пътешественици в космоса, които обичат науката и технологиите. Децата могат да си представят живота на Марс, докато строят ракетата и транспортират героите до изследователската база. Модулният дизайн означава, че децата могат да пренареждат различните капсули, за да персонализират конструкцията. Капсулите включват различни пространства за научни изследвания, комуникация, отглеждане на храна и почивка. Има много аксесоари и детайли, които стимулират ролева игра, включително марсоход, дрон и инструменти за научни изследвания. Комплектът включва специален космически въздушен шлюз, така че децата да могат да свързват други съвместими комплекти LEGO на космическа тематика за още повече космически приключения (продават се отделно).

Подходящ за деца над 8 години.

Брой части: 981 бр.

Характеристики
Серия LEGO Friends
Възраст Над 7 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.