БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Friends Коледен Календар 41758

Марка
LEGO
SKU
176135
59,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Изненадайте феновете на LEGO® Friends на възраст над 6 години за празничния сезон с комплекта „Коледен календар LEGO® Friends 2023 г. (41758)“. Всяка вратичка се отваря, за да разкрие миникукла, микрокукла или мини конструкция и да направи отброяването на дните до Коледа изключително специално. Творчески подарък за любителите на животни Коледният календар е в чест на домашните любимци в Хартлейк Сити. Децата с удоволствие ще откриват и събират различните животни, миникукли, мини конструкции и аксесоари, за да създадат празничния експонат с площадка за домашни любимци. Домашните любимци могат да играят на площадката или да се повозят на коледното влакче. Децата могат да бъдат креативни, докато помагат на Лео и Отъм да украсят коледната елха. Коледен експонат за персонализиране Календарът се доставя с подложка за игра и различни модули, които могат да се свързват и пренареждат, за да се създаде площадка за игра на всички домашни любимци. Децата могат да намерят коледната кутия и да украсят и персонализират коледната елха с набор от цветни точки.

Подходящ за деца над 6 години.

Брой части: 231 бр.

Характеристики
Серия LEGO Friends
Възраст Над 6 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.