БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Friends Къщата на Пейсли 41724

Марка
LEGO
SKU
163001
95,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Малките строители на възраст 4+ имат много неща за откриване в комплекта LEGO® Friends Къщата на Пейсли (41724). Горният етаж включва спалня и баня и може да бъде свален, което улеснява разглеждането на кухнята отдолу. Има аксесоари за ролеви игри, включително закуски и плодове за ядене на масата на открито, плюс консервена кутия за рециклиране. В двора има уютен кът, където Пейсли свири на китара и пише музика, докато прави компания на домашния си заек. Има дори морков, който заекът да похапне. Насърчаване на малките строители Комплектите LEGO за възраст 4+ се предоставят с полезна начална тухличка – здрава основа, която позволява бързо и забавно строителство. Приложението LEGO Builder направлява вас и вашето дете в лесното и интуитивно строително приключение. Мащабирайте и завъртайте 3D моделите, записвайте комплекти и проследявайте напредъка си. Добре дошли в Хартлейк Сити от следващо поколение Децата се сприятеляват и откриват вълнуващи места във вселената на LEGO Friends, където могат да се наслаждават на творческа игра и да разиграват приключения от реалния живот.

Подходящ за деца над 4 години.

Брой части: 185 бр.

Характеристики
Серия LEGO Friends
Възраст Над 4 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.