БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Friends Къщата на Отъм 41730

Марка
LEGO
SKU
163006
157,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Открийте къща, изпълнена с приятелство, за деца над 7 години с LEGO® Friends Къщата на Отъм (41730). Децата ще се радват да се срещнат с добросърдечната Отъм. Тя е поканила приятелите си Лео и Алия и е планирала дейности за всички. Почитателите на печенето могат да помогнат на Лео да бере ябълки и след това да сготви пай в кухнята. Междувременно малките любители на животни могат да се присъединят към Алия, за да се грижат за новото жребче. Къщата разполага с много стаи за разглеждане, включително кухня, уютна всекидневна, трапезария, баня и вдъхновената от природата спалня на Отъм. Има и много външно пространство, включително балкон с телескоп, бележник и бинокъл, където приятелите могат да отидат да наблюдават птици. Нов начин за конструиране Приложението LEGO Builder ръководи малките деца в интуитивно строително приключение, като позволява мащабиране и завъртане в 3D на моделите, записване на комплекти и проследяване на напредъка. Добре дошли в Хартлейк Сити от следващо поколение Децата могат да се сприятеляват, да откриват вълнуващи места и да разиграват реалистични приключения във вселената на LEGO Friends.

Подходящ за деца над 7 години.

Брой части: 853 бр.

Характеристики
Серия LEGO Friends
Възраст Над 7 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.