БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO FRIENDS Къмпинг джип за наблюдение на звездите 42603

Марка
LEGO
SKU
178312
63,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Децата, които обичат приключенски играчки, имат какво да открият в комплекта за игра LEGO® Friends Къмпинг джип за наблюдение на звездите (42603) за момичета и момчета над 7 години. Комплектът включва телескоп за конструиране, превозно средство 4x4 с къмпинг ремарке и палатка, която се сгъва сама, 2 миникукли, фигура на куче и фигура на таралеж. Вдъхновете децата да създават съзвездия, използвайки планетите и звездите, за да украсят фона. Комплектът се предлага и с аксесоари, които помагат на децата да разказват истории за приятелство, включително чаши, бисквити, кучешки бисквити, бинокъл, телескоп, фенерче, електронен таблет, допълнителни звезди и щампи на различни планети за персонализиране. Строителният комплект е забавен подарък за рожден ден или специален повод за деца, които обичат играчки за научни изследвания. Децата могат да се насладят на лесно и интуитивно строително приключение с приложението LEGO® Builder. В него те могат да мащабират и завъртат модели в 3D, да записват комплекти и да проследяват напредъка си.

Подходящ за деца над 7 години.

Брой части: 364 бр.

Характеристики
Серия LEGO Friends
Възраст Над 7 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.