БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Friends Камион за рециклиране 41712

Марка
LEGO
SKU
154920
43,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Търсите забавна играчка за дете над 6 години, което е загрижено за околната среда? Камионът за рециклиране (41712) е за него. Децата патрулират по плажа с Emma и River от LEGO® Friends, събирайки боклука, за да опазят дивата природа. Комплектът с играчки за управление на отпадъците се предоставя с 3 кофи за боклук за сортиране на нещата за рециклиране на хартия, храна и стъкло. Той също така включва страхотни аксесоари, които вдъхват живот на играта, като лопата и инструмент за захващане. Боклукчийският камион е с подвижно рамо, което децата могат да се прикрепят към кофите, за да изхвърлят съдържанието им в контейнерите. Стимулирайте конструирането с дигитални средства Този страхотен подарък дава на децата най-добрия шанс за успех при конструирането. Той не само се предоставя с ръководство с картинки „стъпка по стъпка“, но има и интерактивни инструкции за построяване в цифров вид. Налични в безплатното приложение на LEGO® с инструкции за построяване за смартфони и таблети, инструкциите използват интуитивни инструменти за мащабиране и завъртане, които позволяват на децата да визуализират готовия модел, докато строят.

Подходящ за деца над 6 години.

Брой части: 259 бр.

Характеристики
Серия LEGO Friends
Възраст Над 6 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.