БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO FRIENDS Ферма-убежище за животни 42617

Марка
LEGO
SKU
178323
119,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Творческата игра е много забавна с комплекта за грижи за животни LEGO® Friends Ферма-убежище за животни (42617) за момичета и момчета над 6 години. Децата могат да създават собствени истории, докато берат зеленчуци, правят ягодово желе и се грижат за животните. Комплектът се предоставя с 3 фигури за стимулиране на игра на приятелство, плюс коза, крава, кокошка и 2 пиленца. Селскостопанската постройка се отваря, за да разкрие отделни зони за фигурите на животните. Комплектът включва ферма за конструиране, трактор и вятърна мелница. Вятърната мелница включва забавна функция, при която празните буркани влизат в машината и излизат като пълни с желе буркани. Аксесоарите включват моркови, ягоди, буркани, вила, четка, лопата, яйца, купа сено и фенер. Строителният комплект е страхотен подарък или идея за специален повод за деца, които обичат играчки за ролев игра. Комплектът за игра с животни от ферма се предоставя с приложението LEGO Builder, което ръководи малките деца в едно интуитивно строително приключение, като позволява мащабиране и завъртане на моделите в 3D, записване на комплекти и проследяване на напредъка.

Подходящ за деца над 6 години.

Брой части: 489 бр.

Характеристики
Серия LEGO Friends
Възраст Над 6 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.