БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO FRIENDS Електрическа кола и зарядно устройство 42609

Марка
LEGO
SKU
178318
31,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Вдъхновете приключения с въображение и шофиране с играчката с превозно средство LEGO® Friends Електрическа кола и зарядно устройство (42609) за момичета и момчета над 6 години. Строителният комплект с кола включва станция за зареждане, 2-ма герои, аксесоари и фигура на куче. Децата могат да разкажат историята за това как Зак и Нова се наслаждават на обяда заедно в соларната станция за зареждане на автомобили. Те могат да свържат колата към станцията за зареждане с помощта на дюзата. Колата има седалки за миникуклите плюс седалка за кучето Данго. Освен това разполага с отварящ се капак с място за съхранение на аксесоари. Станцията за зареждане включва маса и 2 стола, където Зак и Нова могат да се насладят на пикник, а за Данго има купи за храна и вода. Строителният комплект за деца е забавна играчка или подарък за специален повод за деца, които обичат ролевите приключения. Приложението LEGO® Builder ръководи вашето дете в едно интуитивно строително приключение, като му позволява да мащабира и завърта 3D моделите, да записва комплекти и да проследява напредъка си.

Подходящ за деца над 6 години.

Брой части: 170 бр.

Характеристики
Серия LEGO Friends
Възраст Над 6 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.