БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Friends Диско писта за кънки 41708

Марка
LEGO
SKU
154355
137,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Осигурете на феновете на LEGO® Friends на възраст 7 и повече години часове забавна игра със страхотната играчка „Диско писта за кънки (41708)“. Моделът се отваря, за да разкрие 3 зони за забавни дейности. Децата помагат на Andrea от LEGO Friends да сложи кънките си и да се забавлява с приятели в дискотеката за кънки. Героите могат също да ходят на боулинг или да играят аркадни игри. С 3-мата герои от LEGO Friends и многото страхотни аксесоари възможностите за творческо разказване на истории с приятели са неограничени. С множество забавни функции Миникуклите се „пързалят“, когато децата завъртят зъбното колело. Децата могат да си играят и на диджей – моделът има стойка за мобилен телефон, за да могат децата да избират музиката за дискотеката. Освен с ръководство на хартия, този комплект се предоставя с Instructions PLUS. Ще ги намерите в приложението на LEGO с инструкции за построяване, което включва инструменти за мащабиране, използване на призрачен режим и завъртане, които да помогнат на децата да разберат процеса на конструиране. Освен това то им позволява да запазят напредъка си, за да могат да се върнат обратно към строителството по всяко време.

Подходящ за деца над 7 години. 

Брой части: 642

Характеристики
Серия LEGO Friends
Възраст Над 7 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.