БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO FRIENDS Бус за турне на поп звезди 42619

Марка
LEGO
SKU
178324
179,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Вдъхнете живот на ролевата игра с комплекта за игра LEGO® Friends Бус за турне на поп звезди (42619) за момичета и момчета над 8 години. Комплектът включва бус за конструиране и зона зад кулисите с аксесоари и 4-ма герои от LEGO Friends. Децата разказват историята за това как срамежливата Пейсли се трансформира в суперзвездата Лей-Ла, използвайки огледалото, за да разкрият сценичния ѝ образ. Те могат да си представят много истории за приятелство, докато Оли помага в създаването на тоалета на певицата, а Лиан идва да се срещне с любимата си звезда Лей-Ла. Бусът се отваря отпред, отстрани и отзад, за да разкрие интериорни детайли като зоната зад кулисите, където има зона за запис, клавиатура, китара, легла и баня. Строителният комплект за деца се предоставя с аксесоари, включително снимка с автограф, подплънки, обувки, грим и мобилен телефон. Превозното средство е забавен подарък за музикални деца или любители на музиката, които обичат ролевите игри. Освен това е страхотна играчка, която помага на децата да продължават своето социално и емоционално развитие.

Подходящ за деца над 8 години.

Брой части: 845 бр.

Характеристики
Серия LEGO Friends
Възраст Над 8 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.