БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO FLOWERS Черешови цветове 40725

Марка
LEGO
SKU
178305
29,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Отбележете пристигането на пролетта и новото начало с празничния подарък LEGO® Черешови цветове (40725) за амбициозни цветари и любители на природата на възраст над 8 години. Включващ 2 черешови клонки за конструиране, които могат да бъдат украсени с нежни пъпки в нюанси на бяло и розово, комплектът насърчава любителите на цветята да създават персонализирани цветове с LEGO. Освен че са празничен подарък за деца, цветовете от тухлички са страхотен подарък за възрастни, които ще се радват да получат уникалните цветя за Свети Валентин или деня на майката. След като бъде завършен, комплектът е красива флорална украса, която ще добави нотка пролетна радост към всяко пространство. Може да се комбинира и с други цветя от LEGO (продават се отделно), за да се създаде изпълнен с живот букет.

Подходящ за деца над 8 години.

Брой части: 430 бр.

Характеристики
Серия LEGO за възрастни
Възраст Над 8 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.