БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO DUPLO Забавления на автомивката със Светкавицата Маккуин и Матю 10996

Марка
LEGO
SKU
162992
79,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Комплектът LEGO DUPLO ǀ Disney and Pixar’s Cars Забавления на автомивката със Светкавицата Маккуин и Матю (10996) е чудесна изненада за фенове на възраст над 2 години. Тази забавна играчка за конструиране позволява на малките строители да се забавляват с любимите си герои от „Колите“, да ги оправят и изтъркат. Творческа играчка за конструиране за малки деца Родители и деца конструират заедно Светкавицата Маккуин и Матю, които могат да се управляват, и автомивка. Подаръците LEGO DUPLO за деца са страхотни играчки за конструиране за малки ръчички и се предоставят с функции за развиване на фини двигателни умения. Комплектът е с подвижно рамо за миене, въртяща се маса за подготовка, за да могат децата да извършват ремонти с гаечния ключ, а Матю може да тегли Светкавицата Маккуин, когато децата го закачат за куката му. Децата създават собствени истории с разпознаваеми герои от популярния филмов сериал. Родителите се включват в забавлението Всички комплекти за конструиране LEGO DUPLO са проектирани с функции, стимулиращи въображението, и емблематични герои, така че възрастните и малките деца да могат да споделят безкрайна игра и важни етапи от израстването.

Подходящ за деца над 2 години.

Брой части: 29бр.

Характеристики
Серия LEGO Duplo
Възраст Над 2 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.