БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO DUPLO Вятърна турбина и електрическа кола 10985

Марка
LEGO
SKU
168841
21,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Комплектът LEGO® DUPLO® Town Вятърна турбина и електрическа кола (10985) ще зареди времето за игра на малките деца с творческо забавление. Този комплект за игра на страхотна цена, който се доставя със станция за зареждане, електрическа кола, гаечен ключ и фигури на механик и катерица, насърчава децата в предучилищна възраст на възраст 2+ да разиграват по роли сцени от реалния свят и да научат за устойчивия начин на живот по достъпен и лесен за разбиране начин. Творческа игра за любопитни деца Има множество дейности, които да стимулират децата над 2 години. Те могат да завъртят турбината, за да създадат електричество, след което да включат колата към станцията за зареждане. Ще им хареса да играят на механик, който поправя колата или турбината. Сладката катерица може да й подаде гаечния ключ, ако има нужда от малко помощ. Забавни играчки, които предизвикват разговори Играчките LEGO DUPLO са чудесен начин да помогнете на децата да изследват света около тях чрез игри на въображението, което позволява на родителите и малките деца да се впуснат в едно радостно пътешествие заедно.

Подходящ за деца  над 2 години.

Брой части: 16 бр.

Характеристики
Серия LEGO Duplo
Възраст Над 2 г.
Пол За момчета, За момичета
Части Под 300
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.