БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO DUPLO Влак за животни 10412

Марка
LEGO
SKU
178274
43,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Познавате ли дете, което обича творчески игри и играчки, свързани с природата? Запознайте малките деца на възраст 18 месеца с играта със съпоставяне на цветовете с комплекта LEGO® DUPLO® Моят първи влак за животни (10412). Образователната играчка за деца в предучилищна възраст се предлага с 4 сладки животни за конструиране – петел, кон, агне и крава – които изпращат малките деца на пътешествие в забавните ролеви игри. Малките деца придобиват умения за решаване на проблеми, докато следват картите, за да конструират животните, след което ги съпоставят с цветните вагони на влака. Превозното средство включва също така 2 допълнителни тухлички, за да позволи на децата да изразят своята креативност, докато строят и променят животните във фигури, които те са измислили. Елементите за игра, като гъвкавата шия на петела и вагоните на влака, които могат да бъдат свързвани, помагат за усъвършенстване на двигателните умения на малкото дете. Животните от LEGO DUPLO за малки деца предоставят на децата възможности за безкрайно забавление, себеизява и радостно изследване, а родителите могат да споделят важните етапи от израстването на тяхното дете.

Подходящ за деца над 2 години.

Брой части: 19 бр.

Характеристики
Серия LEGO Duplo
Възраст Над 2 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.