БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Gabby's Dollhouse Градинското парти 10787

Марка
LEGO
SKU
172283
65,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Отведете феновете на телевизионния серия „Кукленската къща на Габи“ на възраст 4+ на магическо място, изпълнено със забавление, приятели и безкрайни възможности за игра, с LEGO® Градинското парти на котешката фея (10787).

Дървесна къща, изпълнена с много дейности
Габи, Котка-панда и Котешката фея от популярния телевизионен сериал пият чай в дървесната къща, където Котешката фея има легло и ягодови закуски. Има цветя, които малките градинари да отглеждат, плюс пързалка, люлка и въртележка, на които приятелите да играят. Аксесоари, включително ябълки, лейка, чайник, чаши и пеперуди, вдъхновяват децата да изследват ролевите игри на въображението. Има цветно ръководство за построяване с история в картинки, а цифровото приложение LEGO Builder разполага с интуитивни инструменти за мащабиране и завъртане. Както при всички комплекти LEGO 4+, е включена голяма начална тухличка, за да се гарантира, че забавното конструиране ще започне веднага.

Забавление за цялото семейство
Комплектите 4+ са идеалният начин възрастните да споделят забавлението по време на строителството с децата независимо дали са опитни фенове на LEGO, или използват тухлички на LEGO за първи път.

Подходящ за деца над 4 години.

Брой части: 130 бр.

Характеристики
Серия LEGO Gabby's Dollhouse
Възраст Над 4 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.