БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO DUPLO Пътуване с автобус 10988

Марка
LEGO
SKU
172285
43,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Децата в предучилищна възраст преживяват приключения от ежедневието с LEGO® DUPLO® Town Пътуване с автобус (10988). Цветният комплект за игра за малки деца позволява на децата на възраст 2+ да си представят от пътуване до ежедневни дейности с най-добрите си приятели. Децата чакат търпеливо на пейката на спирката да пристигне автобусът, докато проверяват какви вкусотии имат в кутиите за обяд.

Образователни играчки за малки деца, които правят ученето забавно
Комплектите LEGO DUPLO се предлагат с разнообразни герои, така че малките деца да могат да разиграват как си намират приятели. Те ще развиват фини двигателни умения, докато отварят покрива на училищния автобус и поставят фигурите вътре. Фигурите стоят зад ограждение, докато автобусът спира на спирката, и помагат на децата в предучилищна възраст да се научат как да се държат в градския транспорт. Подобно на всички играчки за малки деца LEGO DUPLO, с комплекта безкрайното забавление, себеизявата и радостното изследване са на разположение на малките деца.

Подходящ за деца над 2 години.

Брой части: 16 бр.

Характеристики
Серия LEGO Duplo
Възраст Над 2 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.