БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO DUPLO Мечтана площадка за игра 10991

Марка
LEGO
SKU
172287
116,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Пренесете дейностите на открито на закрито със забавния и многофункционален комплект LEGO® DUPLO® Town Мечтана площадка за игра (10991). Малките деца на възраст 2+ построяват епична детска площадка, след което се забавляват, учат, играят и създават нови приятели.

Играчка за малки деца за забавна игра
Творчески подарък за рожден ден, образователната играчка с детска площадка е пълна с модерно оборудване. Малките деца учат буквите и цифрите, докато се катерят по катерушката с форма на кит . Има разнообразна гама от герои, с които децата да се сприятеляват, включително дете скейтър и сладко куче водач! Докато си играят с фигурите, малките деца се забавляват и получават социални умения, които могат да използват в реалния живот.

Учене чрез игра
Комплектите за конструиране LEGO Town помагат на децата в предучилищна възраст да изследват света, който виждат около себе си, и да разиграват по роли сцени от съвременния живот. Като всички играчки LEGO DUPLO, и тази е изпълнена с разнообразни възможности за учене. Ярко оцветените, лесни за хващане тухлички и забавните движещи се части стимулират сетивата на децата и им помагат да развиват фини двигателни умения.

Подходящ за деца над 2 години.

Брой части: 75 бр.

Характеристики
Серия LEGO Duplo
Възраст Над 2 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.