БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO DUPLO Строеж 10990

Марка
LEGO
SKU
162990
139,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Положете основите на сериозни строителни умения с LEGO DUPLO Town Строеж (10990). Този богат на функции комплект е изпълнен с детайли, които да вдъхновяват ролевата игра и да спомогнат за себеизява. Малките деца на възраст на 2 и повече години се учат на работа в екип, докато тримата работници на строежа управляват 3-те превозни средства. Булдозерът докарва камъка, а кранът го взима и го пренася до улея, където той се плъзга надолу в бетонобъркачката. Когато работата приключи, има вкусна пица за награда на строителите за добре свършената работа. Образователни играчки за малки строители Тази играчка за конструиране ще осигури часове творческо забавление с толкова много детайли, с които малките пръстчета да се занимават. Кранът се върти и неговата кофа за захващане се отваря и затваря. Ярко оцветеният, движещ се барабан на бетонобъркачката наистина се върти. Чрез сензорна стимулация сирената му издава 3 различни звука и светлините мигат. Помогнете на вашето дете в предучилищна възраст да разиграва сцени от света, който вижда около себе си, с играчките LEGO DUPLO Town.

Подходящ за деца над 2 години.

Брой части: 61бр.

Характеристики
Серия LEGO Duplo
Възраст Над 2 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.