БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO DUPLO Семейна къща 3 в 1 10994

Марка
LEGO
SKU
170703
279,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Добре дошли в LEGO® DUPLO® Town Семейна къща „3 в 1“ (10994), където ви очаква един свят за обучение на децата. Изпълнена с автентични детайли, къщата позволява на малките деца над 2 години и родителите да разиграват ценни семейни моменти. С включените 7 фигури, родителите могат да се наслаждават на преподаването на социални умения, докато децата изследват собствената си индивидуалност. За деца, които обичат да играят „на къща“ В къщата има огромно разнообразие от възможности за ранно обучение. Малките деца изпълняват рутинни процедури преди лягане, включително миене на зъби и време за приказки, сгушени в двуетажното легло, където могат да създадат уютно настроение с тухличката за светлина в лампата с форма на звезда. Те учат за здравословната храна в кухнята или като берат домати и моркови в градината. Вътре в гаража има сглобяема електрическа кола, „зареждана“ от слънчеви панели, която има забавна функция „Бутни за тръгване“ за екшън игра. Наистина творческо строителство Къщата може да бъде построена по 3 начина, за да е винаги интересна играта. Малките деца могат да направят един голям 3-етажен дом, висока сграда или 2 по-малки жилища, свързани с градина.

Подходящ за деца над 3 години.

Брой части:218

Характеристики
Серия LEGO Duplo
Възраст Над 3 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.