БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO DUPLO Приключение с космическа совалка 3 в 1 10422

Марка
LEGO
SKU
178281
140,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

3… 2… 1… изстреляйте се в изпълнена с дейности игра с играчката за построяване и промяна „Приключение с космическа совалка „3 в 1“ (10422). Въображението се развихря, докато малки деца на възраст 3+ си играят на астронавти, като изследват галактиката с космически кораб, срещат се с извънземни и научават за слънчевата система. Космическата играчка има множество забавни аксесоари, за да стимулира творческа игра. Децата в предучилищна възраст изследват нови хоризонти, докато измислят забавни приключения в космоса за 2-те фигури на астронавти от LEGO® DUPLO®, като например да се сприятеляват с извънземно или да тръгнат на космическа разходка, за да поправят ракетата със своя гаечен ключ. Играта е винаги интересна с многофункционалния строителен комплект „3 в 1“, който се предоставя с много интересни тухлички и елементи – с тях могат да се построят 2 допълнителни космически превозни средства, база на планета или каквото друго могат да измислят малките деца! С въртящи се зъбни колела, въртящо се витло, навиваща се лебедка, врати с панти и тухличка за светлина, забавната образователна играчка за малки деца също така помага на децата в предучилищна възраст да развиват фини двигателни умения.

Подходящ за деца над 3 години.

Брой части: 58 бр.

Характеристики
Серия LEGO Duplo
Възраст Над 3 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.