БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO DUPLO Парен влак 10874

Марка
LEGO
SKU
106065
139,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание
LEGO® DUPLO® 10874 Парен влак – вече още по-лесен за управление и игра за вашето дете – по много начини.
Малките деца могат да станат машинисти с помощта на двигател "Бутни за тръгване" – леко побутване напред или назад задвижва влака, а при хващане с ръка или повдигане над релсите, той спира.
Помогнете на децата да поставят 5 цветни тухлички за действие по върху релсите – така могат да пуснат сигналната свирка, да включват и изключват светлините, да спират за презареждане, да променят посоката на движение и да спрат влака, когато пожелаят.
С предоставените гара, самосвал за въглища, 2 фигури DUPLO и фигура на животно, както и обикновени релси в този комплект LEGO DUPLO, децата в предучилищна възраст могат да се забавляват с класически и забавни игри с влак.
Можете да изтеглите допълнителното приложение, за да отключите още повече възможности за игра, включително функция за дистанционно управление и забавни състезания за децата!
Подходящ за деца над 2 години
Характеристики
Серия LEGO Duplo
Възраст Над 2 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.