БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO DUPLO Моите първи кученце и котенце - със звук 10977

Марка
LEGO
SKU
154343
89,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Децата на възраст 18 месеца и повече могат да се забавляват много, докато учат и изграждат умения, с LEGO DUPLO Моите първи кученце и котенце – със звук (10977). Слушане и обучение с очарователни животни Този очарователен комплект за игра с животни включва сладко бебе котенце и бебе кученце, всяко от които е направено от 2 подходящи за малки деца части. Вашият малък фен на животните ще се радва да постави своя домашен любимец в търкалящия се пръстен. Функцията за звук, включена за всяко животно, подобрява допълнително възможностите за игра и учене, със шумове, които показват времето за ядене, игра, сън и така нататък – чудесен начин да научите децата в детска възраст на ежедневните рутинни действия. Обучение чрез игра за малки деца. Родителите могат да споделят важните етапи от израстването, тъй като играчките LEGO DUPLO предоставят на децата възможности за безкрайно забавление, радостно изследване и самоизява.

Подходящ за деца над 2 години. 

Брой части: 22

Характеристики
Серия LEGO Duplo
Възраст Над 2 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.