БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO DUPLO Мак на състезание 10417

Марка
LEGO
SKU
179656
43,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Стимулирайте играта на феновете на превозни средства в предучилищна възраст над две години с играчката за конструиране и игра „Мак на състезание“ (10417), вдъхновена от филмите Колите на Disney и Pixar, която включва голям червен камион за конструиране. Малките деца помагат на влекача Мак да подготви всички части, когато Светкавицата Маккуин влезе за пит-стоп. Те могат да монтират новия му двигател с гаечния ключ. След това могат да помогнат на Мак да провери статистиката на Светкавицата на компютъра, за да гарантира, че състезателната кола е в перфектно състояние, за да победи останалите. С познати герои, страхотни сцени и забавни функции играчките за построяване LEGO® DUPLO® │ Disney and Pixar’s Cars вдъхновяват семействата заедно да създават забавни истории за Мак от филмите и да споделят важни етапи от израстването със своите малки механици.

Характеристики
Серия LEGO Duplo
Възраст Над 2 г.
Пол За момчета, За момичета
Части Под 300
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.