БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO DUPLO Лагерно приключение 10997

Марка
LEGO
SKU
170704
119,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Изпълнете времето за игра с часове радостно обучение с комплекта LEGO® DUPLO® ǀ Disney Мики и приятели – лагерно приключение (10997). С множество творчески дейности, забавната играчка за конструиране помага на малките деца на възраст 2+ да научат за издръжливостта и работата в екип, като се присъединят към патицата Дейзи и нейните племенници на едно изпълнено с екшън къмпинг пътуване. Комплект за конструиране и игра, който развива въображението Малките деца тръгват на приключение на открито с патицата Дейзи и Хюи, Дюи и Луи в кемпер, който може да се управлява. Те намират карта на съкровище и се придвижват по реката с кануто си, покрай нестабилния мост, който заплашва да преобърне камък във водата. Те откриват съкровището зад водопада за конструиране, след което палят лагерен огън и се сгушват в палатката. Научване на житейски умения Малките деца развиват своите фини двигателни умения, като изграждат образователната играчка за конструиране. Разиграването на семейни сцени помага на децата да се научат на емпатия, себеизява и сътрудничество, а родителите могат да споделят важни етапи от израстването, като се присъединят към наситената с екшън игра.

Подходящ за деца над 2 години.

Брой части:37

Характеристики
Серия LEGO Duplo
Възраст Над 2 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.