БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO DUPLO Камион за рециклиране 10987

Марка
LEGO
SKU
170701
43,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Помогнете на малки деца на възраст над 2 години да почистят града с играчката LEGO® DUPLO® Town Камион за рециклиране (10987). Реалистичният камион за боклук позволява на любопитните детски умове да разиграват света, който виждат около себе си, докато учат за рециклирането, сортирането на боклука в правилните кофи и изхвърлянето на боклука с камиона на сметището. Образователни играчки за незабравима игра По време на забавлението със сортиране на отпадъци малките деца се запознават с цветовете, като определят кое парче боклук към коя от съвпадащите по цвят кофи за сортиране принадлежи. Кофите имат капаци с панти, които усъвършенстват двигателните умения, докато малките пръсти ги отварят и затварят, за да разчистят боклука. Децата в предучилищна възраст ще се радват да карат камиона и да изхвърлят товара му, след като стигнат до местоназначението си – сметището. Разиграване на роли от реалния свят Практическата играчка помага на децата да развиват фини двигателни умения, докато разиграват ролеви приключения на ежедневен герой, който се сприятелява с изгубено кученце и го качва в камиона.

Подходящ за деца над 2 години.

Брой части:15

Характеристики
Серия LEGO Duplo
Възраст Над 2 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.

Подобни продукти