БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO DUPLO Грижа за животните във фермата 10416

Марка
LEGO
SKU
178278
119,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Познавате ли малко дете, което обича комплекти за игра във ферма? Комплектът „Грижа за животните във фермата“ (10416) е идеалният подарък за всеки малък любител на животните. Образователната играчка за малки деца на възраст над 2 години се предлага с 8 фигури на животни LEGO® DUPLO® – включително фигури на кон, овца, крава и кокошка – за да зарадва всяко малко дете, което обича ролеви играчки от реалния живот и да създава нови приятели във фермерския двор. Богатата на функции ферма за малки деца потапя семействата във възпитателна игра, докато възрастните показват на своите деца в предучилищна възраст как да хранят и да се грижат за животните. Фермерът във фермата помага на детето да измие ябълките, за да нахрани кравата и нейното теле. В кокошарника кокошката се грижи за своите пилета. Малките деца също могат да си представят как се возят на кон и го хранят със сено в конюшнята. Образователната играчка се състои от цветни тухлички и части, които са проектирани да увлекат малките деца да изследват и сглобяват, като същевременно изграждат своите способности за решаване на проблеми и фините си двигателни умения.

Подходящ за деца над 2 години.

Брой части: 74 бр.

Характеристики
Серия LEGO Duplo
Възраст Над 2 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.