БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO DUPLO Грижа за пчелите и кошерите 10419

Марка
LEGO
SKU
178279
43,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Вкарайте малко жужене във времето за игра с образователната играчка за деца LEGO® DUPLO® Грижа за пчелите и кошерите (10419) за възраст над 2 години. Играчката, свързана с природата, помага на малките деца да се научат как да се грижат за животните и природата и да живеят устойчиво. Практическата играчка, свързана с природата, за деца се предлага с 2 фигури на сладки пчели, кошер с тухличка за пчелна пита, елементи за цветя и подвижен камион. Тя учи децата в предучилищна възраст, че когато се грижат за растенията, пчелите получават храната, от която се нуждаят, за да направят меда, който обичаме да ядем.Малките деца упражняват фини двигателни умения, докато строят стъблата на цветята, за да пораснат. Те ще се забавляват с часове ролеви игри, докато си представят как пчелите се хранят с нектара, след което се връщат в кошера, за да направят мед. Комплектът се предлага и с 2 фигури от LEGO DUPLO – децата в предучилищна възраст им помагат да събират мед, да го натоварят в камиона и да го закарат до пазара. Подаръците с играчки за подпомагане на развитието LEGO DUPLO позволяват на децата в предучилищна възраст да споделят забавни моменти от обучението със своите родители и възпитатели.

Подходящ за деца над 2 години.

Брой части: 22 бр.

Характеристики
Серия LEGO Duplo
Възраст Над 2 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.