БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO DUPLO Големи човечета за изграждане с емоции 10423

Марка
LEGO
SKU
178282
119,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Изпълнете времето за игра на малките деца на възраст 3+ с радостна креативност с LEGO® DUPLO® Town Хора с големи емоции за изграждане (10423). Любопитните малки деца осъзнават, че хората са във всякакви форми и размери, и играчката за приятелство им помага да разберат, че макар всички да изглеждаме много различни, всички можем да бъдем приятели. Играчката с възможност за персонализиране се предлага със 71 тухлички и части, за да се конструират 5-имата герои, включително 5 тухлички с перуки и 1 основа с колела. Въображението на малките деца се развихря, докато комбинират тела, крака, лица и кос, за да създадат безкраен набор от приятелски настроени герои. С 10 различни тухлички за лице, малките деца могат да изразяват как се чувстват героите им, и да описват какво означават тези изражения. Комплектът също така осигурява идеален претекст за разговор, в който възрастните могат да поговорят с малките деца за това, че всички са различни и това е страхотно! Играчката за построяване LEGO DUPLO се предлага с цветни тухлички с интересни форми, които карат малките пръстчета да изследват, като дава възможности за неограничено творчество на малките деца.

Подходящ за деца над 3 години.

Брой части: 71 бр.

Характеристики
Серия LEGO Duplo
Възраст Над 3 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.