БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO DUPLO Ежедневни навици: ядене и сън 10414

Марка
LEGO
SKU
178276
63,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Помогнете на малките деца да изследват чувствата си с играчката LEGO® DUPLO® Моите първи ежедневни навици: ядене и сън (10414). Забавната, практична играчка за деца на възраст над 18 месеца се предлага с 4 животни, които са свързани. Времето за лягане и хранене може да бъде емоционално за малките, но тази играчка за ранно обучение позволява на малките деца да изразят как се чувстват по време на тези дейности. Комплектът се предлага с 2 семейства сладки животни, като и двете включват възрастно животно и дете. Фигурите на коте и мече се предоставят с тухлички за лице с 2 изражения – едната страна е щастлива, а другата тъжна – което улеснява малките деца, които все още не могат да говорят, да покажат как се чувстват. Комплектите LEGO DUPLO са чудесен начин за учене чрез игра. По време на забавните, интерактивни ролеви игри, родителите могат да използват фигурите, за да обяснят на малките деца важността на ежедневни навици. Малките деца развиват фини двигателни умения, докато сглобяват цветните тухлички, за да конструират 2 къщи. Всяка ежедневна дейност е кодирана с цвят, за да се улесни построяването.

Подходящ за деца над 2 години.

Брой части: 28 бр.

Характеристики
Серия LEGO Duplo
Възраст Над 2 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.