БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO DUPLO Ежедневни навици: баня 10413

Марка
LEGO
SKU
178275
19,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Помогнете на малките деца над 18 месеца да разберат чувствата си, свързани с миенето, с образователната играчка „Моите първи ежедневни навици: баня“ (10413) за малки деца. Комплектът за игра с животни се предлага с 2 слона – родител и бебе – и вана, душ и тоалетна. Родители и деца в предучилищна възраст се присъединяват към своите нови приятели животни от LEGO® DUPLO® в банята, докато се наслаждават на забавната ролева игра за почистване на бебето, докато изследват важността на ежедневните хигиенни навици. Играчката за социално и емоционално развитие включва фигура на слонче, което има щастливо или тъжно изражение, за да помогне на малките деца да показват чувствата си, свързани с ежедневните хигиенни навици. Комплект за игра по време накъпане също е чудесен начин да предизвикате забавни разговори с малките около приучването към използване на гърне. Играчките за предучилищно обучение и образование LEGO DUPLO позволяват на малките деца да се учат чрез игра, да развиват самосъзнание и и м помагат да разпознават и изследват емоциите си.

Подходящ за деца над 2 години.

Брой части: 15 бр.

Характеристики
Серия LEGO Duplo
Възраст Над 2 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.