БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO DUPLO Домашното приключение на Спайди 10995

Марка
LEGO
SKU
162991
53,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Супергероите на възраст над 2 години се впускат в екшъна, като играят роли с любимите си, хвърлящи паяжина герои, в LEGO DUPLO Marvel Домашното приключение на Спайди (10995). Вдъхновени от телевизионния сериал на Disney+, децата пресъздават сцени от шоуто с този подарък със Спайди, докато въртят паяжина, за да спасят котката, напояват растението с лейката, след което карат растението да расте. Творческа играчка за построяване за малки деца с въображение Има много неща, които ще забавляват малките фенове на Спайдърмен. Комплектът за игра се предоставя с 3 минифигури – Спайди, Призрачният паяк и котката Буутси – растение, което децата могат да накарат да расте, като добавят тухлички към стъблото, паяжина, с която героите да се въртят около стълб на лампа точно както в телевизионното шоу, и отварящи се врати и прозорци, които са идеални за изследване от любопитни пръстчета. Игра за семейства Комплектите за конструиране LEGO DUPLO вдъхновяват безкрайно забавление, себеизява и радостно учене за деца в предучилищна възраст и позволяват родителите и малките деца да споделят ценни моменти от развитието, докато строят и играят заедно.

Подходящ за деца над 2 години.

Брой части: 25бр.

Характеристики
Серия LEGO Duplo
Възраст Над 2 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.