БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO DUPLO Дивите животни на Африка 10971

Марка
LEGO
SKU
154333
19,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Влезте в света на игрите с въображение с LEGO® DUPLO® Дивите животни на Африка (10971) и споделете ценни, важни етапи от израстването с малки любители на животните на възраст 2 и повече години. Подходящи за малки деца животни и тяхното местообитание Запознайте децата в предучилищна възраст с животните в Африка с тези очарователни бебе слонче и бебе жирафче. Има цветя и дърво, от които лесните за хващане фигури на животни да похапват, и 3D, сгъваема горска подложка за игра, която да бъде изследвана. Тази многофункционална играчка със сафари е чудесен начин за развитие на себеизявата и фините двигателни умения на децата, докато те се наслаждават на безкрайна ролева игра с най-сладките животни в Африка. Обучение чрез игра за малки деца • Всички комплекти LEGO DUPLO са проектирани от експерти с увлекателни истории, ярки цветове, разнообразни герои и множество детайли, за да дадат на малкото ви дете ГОЛЯМ старт в живота.

Подходящ за деца над 2 години. 

Брой части: 10

Характеристики
Серия LEGO Duplo
Възраст Над 2 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.