БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO DUPLO Дървесна къща 3 в 1 10993

Марка
LEGO
SKU
168842
189,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Малките приключенци над 3 години откриват безброй начини да се забавляват, докато изследват играчката LEGO® DUPLO® Дървесна къща „3 в 1“ (10933). Комплектът е изпълнен с функции за откриване и може да бъде сглобен по 3 различни начина за наистина креативно конструиране. Ученето чрез игра развива въображението Първо децата построяват страхотна зона за приключенска игра с 3 нива, супер дълга пързалка и люлеещ се мост за преминаване. Ако се съберат дъждовни облаци, конфигурацията на модела се променя на уютна дървесна къща. Третият модел се състои от 2 дървесни къщи, всяка с пързалка, и градина, където децата помагат при събирането на плодовете и пренасянето им до дървесната къща с помощта на сладката макара. Децата се учат чрез игра Комплектът се предлага с разнообразна гама от играчки, включително фигура на баба, 4 деца, птица, котка и катерица, така че родителите да могат да играят заедно с малкото си дете и да го учат на социални умения и групова игра. С набор от креативни аксесоари, малките строители изследват себеизявата, докато измислят безкрайни истории с въображение.

Подходящ за деца  над 3 години.

Брой части: 126 бр.

Характеристики
Серия LEGO Duplo
Възраст Над 3 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.