БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Dreamzzz Зоуи и котката-бухал Злан 71476

Марка
LEGO
SKU
178365
119,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Дайте свобода на въображението със строителния комплект LEGO® DREAMZzz™ Зоуи и котката-бухал Зиан (71476). Вдъхновена от вълнуващото телевизионно шоу, играчката с животни позволява на деца над 9 години да пътуват в света на сънищата, за да помогнат на героя Зоуи да спаси Зиан от злия Нощен ловец. Комплектът има инструкции за построяване, свързани с историята, и 2 вълнуващи режима на конструиране, така че децата да могат да се потопят в приключението в света на сънищата и да се насладят на двойно повече време за игра. Въображението им ще се развихри, докато строят Зиан като котка-бухал с крила, за да отлети от кошмарите, или като котка-паун с красива опашка, за да се пребори с тях. 3 минифигури вдъхват живот на екшъна: Зоуи, Купър и Нощният ловец, плюс неговите слуги Снийк и Снивъл. Със страхотни аксесоари като лъка за стрелба на Зоуи и летящия мотоциклет на Купър, фантастичната играчка насърчава децата да пресъздават любимите си сцени и да си измислят нови за часове вълнуващи игри на въображението.

Подходящ за деца над 9 години.

Брой части: 437 бр.

Характеристики
Серия LEGO DREAMZzz
Възраст Над 9 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.