БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Dreamzzz Кулата на Пясъчния човек 71477

Марка
LEGO
SKU
178366
189,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Дайте възможност на деца над 9 години да открият кулата на Пясъчния човек със замъка от LEGO® DREAMZzz™ (71477). Базиран на вълнуващото телевизионно шоу, строителният комплект позволява на децата да помагат на героите да защитят магическия дом на Пясъчния човек от злата Вещица и нейния миньон Снийк! Фантастичната играчка насърчава децата да развихрят въображението си, като им предлага 2 възможности за построяване. Те могат да изберат да я трансформират във внушителна крепост или елегантна играчка кула. В режим на крепост моделът има оръдие с пясъчен часовник, а в режим кула моделът има въртяща се горна част. И двата варианта за построяване включват вълнуващи аксесоари като стойка с оръжия, място за отвари и магическа книга, плюс фантастични фигури на животни, включително подвижна птица и паяк. Изи, Матео, Логан, Пясъчният човек и злата Вещица, плюс фигура на Снийк, вдъхват живот на комплекта със замък, така че децата да могат да построят собствена кула от сънищата.

Подходящ за деца над 9 години.

Брой части: 723 бр.

Характеристики
Серия LEGO DREAMZzz
Възраст Над 9 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.