БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO DREAMZzz Крокодилска кола 71458

Марка
LEGO
SKU
172312
138,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Потопи се в света на сънищата с комплекта LEGO® DREAMZzz™ Крокодилска кола (71458), базиран на вълнуващия сюжет на анимационния сериал LEGO DREAMZzz. Създай невероятна кола, която ще ти помогне да спасиш Джейдън от страшния Нощен ловец! Комплектът предлага 2 опции за построяване и много инструкции, свързани с историята. Конструирай крокодилска кола, за да се пребориш с кошмарите, или супер бърз офроуд джип и минилодка, с които да ги преследваш. В режим на крокодил превозното средство има подвижни лапи и дисково оръдие, скрито в предната решетка, за да можеш да стреляш с дискове от устата на крокодила. В режим на камион превозното средство има въртящи се колела и подвижен покрив, така че минифигурата да може да се постави вътре. Комплектът включва детайлни минифигури на Купър, Джейдън и Нощния ловец със страхотен мотоциклет и зъл помощник.

Подходящ за деца над 8 години.

Характеристики
Серия LEGO DREAMZzz
Възраст Над 8 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.