БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO DREAMZzz Космическият бус на г-н Оз 71460

Марка
LEGO
SKU
172314
212,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Потопи се в света на сънищата с комплекта LEGO® DREAMZzz™ Космическият бус на г-н Оз (71460), базиран на вълнуващия сюжет на анимационния сериал LEGO DREAMZzz. Конструирай космическата совалка на г-н Оз и я напълни с минифигури на важни герои, включително Матео и г-н Оз, които ще помогнат за спасяването на света на сънищата от банда кошмарни същества. Основната космическа совалка е училищен автобус, като можеш да добавиш ракети и бластери. Или да построиш огромно оръдие, изтребител и мини космически кораб, които да я придружават. Допълнителни страхотни функции: отваряща се пилотска кабина и задни товарни рампи, въртящи се ускорители и бластери, които стрелят. Включените в комплекта минифигури на г-н Оз и Матео помагат да се вдъхне живот на приключението. Вкарай екипажа в космическия кораб и се подготви за излитане!

Подходящ за деца над 9 години.

Характеристики
Серия LEGO DREAMZzz
Възраст Над 9 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.