БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Dreamzzz Космическата кола на г-н Оз 71475

Марка
LEGO
SKU
178364
63,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Децата на възраст над 8 години пътуват в света на LEGO® DREAMZzz™ с играчката „Космическа кола на г-н Оз“ (71475), която може да бъде построена по 2 вълнуващи начина. Базиран на вълнуващото телевизионно шоу, строителният комплект позволява на децата да помогнат на г-н Оз и Албърт да спасят Джейдън, който е заловен от Гримспон. Насърчение децата да изберат своето приключение – космическата играчка от LEGO може да бъде построена в 2 режима – режим на космически всъдеход или режим на космическа совалка. В режим космически всъдеход моделът има прибираща се ръка за хващане, движещ се сателит и мини всъдеход. В режим на космическа совалка има две големи стрелящи оръдия и мини совалка. Героите г-н Оз и Джейдън от DREAMZzz вдъхват живот на комплекта и позволяват на децата да пресъздават любимите си сцени от телевизионното шоу. Строителният комплект също включва Алберт и фигура на Гримспон, чиито пипала са подвижни и могат да уловят минифигурата на Джейдън.

Подходящ за деца над 8 години.

Брой части: 350бр.

Характеристики
Серия LEGO DREAMZzz
Възраст Над 8 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.