БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO DREAMZzz Кораб на кошмарните акули 71469

Марка
LEGO
SKU
172316
299,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Потопи се в света на сънищата с комплекта LEGO® DREAMZzz™ Кораб на кошмарните акули (71469), базиран на вълнуващия сюжет на анимационния сериал LEGO DREAMZzz. Нощният ловец е уловил любимата плюшена играчка на Изи и я е комбинирал с пиратски кораб, за да създаде смъртоносно превозно средство чудовище. Конструирай превозното средство по 2 начина: в режим на кораб или в режим на танк. Режимът на кораб има мощни двигатели и платна, докато режимът на танк има страхотни аксесоари и летящи очни ябълки. Корабът на акулите има страхотни функции: отваряща се челюст, за да поставиш минифигура вътре, бутон за откриване на таен сандък със съкровища, отделяща се задна кабина. Кулите от двете страни могат да се въртят и да стрелят.

Подходящ за деца над 10 години.

Характеристики
Серия LEGO DREAMZzz
Възраст Над 10 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.