БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO DREAMZzz Фантастична дървесна къща 71461

Марка
LEGO
SKU
172315
230,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Потопи се в света на сънищата, избягай в дома база на героите със строителния комплект „Фантастична дървесна къща (71461)“, базиран на вълнуващия сюжет на анимационния сериал LEGO DREAMZzz. Вълшебната къща на дървото, където се събират героите от DREAMZzz, се състои от 3 части: кухнята на г-жа Кастийо, спалнята и всекидневната на Изи и Матео, наблюдателна кула и люлка. Къщата на дървото може да бъде построена в парти режим или в режим на отбрана, в зависимост от това какво приключение ти се иска да изживееш. Избери: дървесна къща със страхотни места за срещи или отбранителни станции, за да защитиш героите от кошмарните същества. Тостерът на г-жа Кастийо се превръща в геврек бластер, бутилките с боя от сънищата на Матео са разпръснати из къщата. Комплектът включва минифигури на важни герои: г-жа Кастийо, Изи, Матео и Нощния ловец.

Подходящ за деца над 9 години.

Характеристики
Серия LEGO DREAMZzz
Възраст Над 9 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.